טראפלס עם מאצ'ה

מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב.

מרכיבים

  • 1/2 כוס שקדים קלויים
  • 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני)
  • 8 תמרים ללא גלעינים
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 2 כפות אבקת מאצ'ה
  • קמצוץ מלח
  • מעט וניל
  • לטופינג: זרעי צ'יה, שבבי קקאו וקוקוס.
  • הוראות הכנה

  • לחלוט את התמרים במים רותחים במשך 20 דקות.
  • אח"כ לרסק בבלנדר למצב של "פירה" ולהניח בצד.
  • לרסק את השקדים עד שהם נהיים "משחה". ניתן מראש להשתמש בחמאת שקדים במקום.
  • לערבב את פירה התמרים, חמאת השקדים ויתר המרכיבים עד למרקם חלק ויציב.
  • להכניס למקרר עד שמתקשה.
  • לקשט את הטראפלס עם התוספת הרצויה (זרע'י צ'יה, שבבי קקאו וקוקס).
  • ניתן לשמור עד שבועיים בקירור.