אצות וואקמה עם במבו שוט/ לבבות דקל מבושלים

מרכיבים

קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו

פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל 

1 כף רוטב למרק אודון

½ כפית סאקה לבישול

הוראות הכנה:

① ניתן להסיר את הריח של מי הבמבו שוט/ לבבות דקל ע"י השרייתם במים חמים מראש.

② שפכו 250 סמ"ק מים, רוטב למרק אודון וסאקה לבישול לסיר והרתיחו עד שהסיר מתחיל לבעבע, ואז הוסיפו במבוק שוט מבושלים חתוכים לחתיכות בגודל נגיסה/לבבות דקל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-5 דקות. כסו את הסיר, כדי שהטעם יספג ביתר קלות.

③ מוסיפים את אצות הוואקאמה ולאחר שהוואקמה מבושל, מכבים את האש.