אצות וואקמה ובצל ירוק ברוטב מיסו

מרכיבים:

10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו

בצל ירוק

כף מיסו

כף חומץ

כפית סוכר

קמצוץ מלח

הוראות הכנה:

להשרות את האצות במים כעשר דקות

לחתוך את הבצל הירוק לחתיכות באורך 1 ס"מ, מחממים במיקרוגל 20 שניות ומשאירים להתקרר

מערבבים את המיסו, החומץ, הסוכר והמלח (אם רוצים להחליש את הטעם החמוץ, ניתן לחמם במיקרוגל ל-20 שניות ומשאירים להתקרר)

מערבבים את האצות עם הבצל הירוק ומוסיפים את הרוטב