01.03.2023
אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך.
שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה: 50 דקות.
מרכיבים: ריבוע אצת קומבו בגודל 10 ס"מ 6 כוסות מים קרים חצי כפית גרגירי פלפל ורוד שלמים חתיכת ג'ינג'ר טרי בגודל 2.5 ס"מ, קלוף ופרוס דק
לכתבה
מרכיבים: 50 גרם אצות קומבו מושרות 200 מ"ל דאשי (מי השריית הקומבו) 1 כף מירין 1 כפית חומץ אורז 1 1/2 כף רוטב סויה בהירה 1/2 כף רוטב סויה כהה
איך להכין דאשי מאצות קומבו: תהליך בישול איטי מרכיבים: 1 ליטר מים 10 גרם אצות אופן ההכנה : 1) ממלאים את הקערה ב 1 ליטר מים קרים או בטמפרטורת חדר,
המפתח להכנת מרק זן טבעוני עשיר הוא לחתוך את השיטאקה והקומבו במהלך תהליך ההשריה. ככל שחותכים יותר משטחים, כך המרק יהיה סמיך יותר. מרק שוג'ין (דאשי
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?