מרטיני בסגנון יפני. האלכוהול מקדימה, אבל עם הרבה מורכבות, ניחוחות אומאמי ורבדים של שומשום, אומה, אורז וצ'ילי. מרכיבים: קיוטו ג'ין סאקה Dasai 45
קרא עוד
מרכיבים: 20 מ"ל Hinata Gin 10מ מ"ל ליקר קוואנטרו 10 מ"ל שוצ'ו היביסקול 20 מ"ל סירופ צמחים (ניתן להכין סירופ ביתי מ: היביסקוס,
מרכיבים: 30 מ"ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ"ל הינאטה ג'ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק וערבבו
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים' היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש הWA GIN