Takashi קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון מרכיבים 45 עומד ברוח 30 יסמין 5 סוכר 30 לימון 22 קינמון 15 אל גריי אופן ההכנה: להכניס את כל
קרא עוד
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ"ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ"ל לימון 5 מ"ל סוכר 7.5 מ"ל