סלמון בגריל עם גבינה ומיסו

מרכיבים:

2 פילה סלמון (60 גרם כל אחד)

1 גרם מלח

קמצוץ פלפל

10 גבינת גאודה מגורדת

⅓ כף שומשום שחור

4 פלפלי שישיטו

⅓ כף רוטב סויה

⅓ כף מירין

⅓ כף מיסו לבן

 

אופן ההכנה:

מפזרים את המלח והפלפל על הסלמון, ומניחים בצד למשך 10 דקות.

מייבשים את הסלמון בנייר סופג, מצפים בתערובת של הסויה, המירין והמיסו הלבן.

מפזרים מעל את הגבינה, מפזרים את השומשום ואז מבשלים על גריל. 

כשהסלמון חצי מבושל, מוסיפים וצולים את פלפלי השישיטו.

מגישים את הסלמון לצלחות ומקשטים בפלפלי השישיטו.