מרכיבים: 7 כפות קיוטו שירודשי 1 חבילה דאשי אדום 1 ליטר מים 1/4 כרוב סיני (חתוך לחתיכות של 5 ס"מ) 1/4 גזר (חתוך לרצועות) פטריות 150 גרם טופו
Read More
מרכיבים: 1 חבילה אבקת דאשי ירוק חצי תפוח אדמה 600 מ"ל מים 2 גרם מלח קמצוץ פלפל שחור שמן זית לפי העדפה אופן ההכנה: לגרד את תפוח האדמה להוסיף
מרכיבים: 2 חבילות דאשי צהוב 250 גרם צנון לבן יפני 40 גרם גזר חצי טופו מטוגן 120 גרם משקעי סאקה 800 סמ"ק מים 2 גרם מלח 1 כף רוטב סויה
מרכיבים: צנון לבן יפני 1 חבילה דאשי זהב 50 גרם גזר 200 גרם כף מיונז כף חומץ 1/2 כפית מלח הוראות הכנה: 1. קולפים את הדייקון והגזר וחותכים אותם