המפתח להכנת מרק זן טבעוני עשיר הוא לחתוך את השיטאקה והקומבו במהלך תהליך ההשריה. ככל שחותכים יותר משטחים, כך המרק יהיה סמיך יותר. מרק שוג'ין (דאשי
קרא עוד
מרכיבים: לרוטב: 4 כפות חומץ לא מתובל 2 כפות סוכר 1/2 כפית מלח 1/2 כפית רוטב סויה לסלט: 2 מלפפונים (300 גרם) כפית מלח כף אצות וואקמה חתוכות
מרכיבים ל-2 מנות: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 150 גרם טופו משי קמצוץ מלח קמצוץ סוכר הוראות הכנה: משרים את אצות הוואקמה במים במשך 10 דקות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו טונה בפחית הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כ-10 דקות לערבב עם הטונה
מרכיבים: אטריות וואקמה חתוכות מסנריקו אטריות סובה התוספות האהובות עליכם מרק דאשי הוראות הכנה: מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן משרים את האצות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל ירוק כף מיסו כף חומץ כפית סוכר קמצוץ מלח הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כעשר דקות לחתוך את הבצל
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל כף שמן שומשום כף רוטב סויה סשימי טונה שומשום לבן אופן ההכנה: משרים את האצות 10 דקות במים אח"כ
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 3 ביצים עגבנייה כף חמאה כף רוטב סויה הוראות הכנה: להשרות את אצות הוואקמה כ-15 דקות במים כדי שיתרככו
מרכיבים: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל 1 כף רוטב למרק אודון ½ כפית סאקה לבישול הוראות הכנה: ①
מרכיבים ל-2 מנות: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו כוס אורז 15 גרם ארטישוק ירושלמי מבושל 5 גרם חמאה מעט גרגיר דאשי הוראות הכנה: ① משרים
מרכיבים: אצות וואקמה חתוכות מסנריקו מיסו מרק דאשי התוספות האהובות עליכם אופן ההכנה: הוסיפו את התוספות האהובות עליכם למרק הדאשי ממיסים את המיסו
מרכיבים: אצות וואקמה סנריקו אטריות סובה המרכיבים האהובים עליך מרק דאשי אופן ההכנה: בשלו אטריות סובה הוסיפו את אצות הוואקמה והתוספות
רכיבים: אצות חתוכות של Sanriku, התוספות האהובות עליכם, מיסו, מרק דאשי הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם למרק הדשי ממיסים את המיסו, ולבסוף הוסיפו