במלאי
דסאי אולטרה פרמיום סאקה DASSAI 39 Ultra Premium Sake
- ארומה:
- טעם:
- גוף:
דסאי אולטרה פרמיום סאקה DASSAI 39
עם רמת שיוף אורז של 61%.
בעל מרקם חלק ורך עם סיומת מרעננת.
אודות דסאי DASSAI
מבשלת Asahi Shuzo היא אחת מהמבשלות המיוחדות ביותר ביפן.
לאט, בעדינות ובבטיחות, המבשלה שינתה בהרבה את דרך הפקת הסאקה והגיחה עם סאקה שטרם היה כמותו.
במהלך השנים האחרונות, פיתחה המבשלה שיטות שמאפשרות לה לייצר לאורך כל השנה, דבר שטרם היה כמותו בתעשיית הסאקה.
מה שמאפשר לייצר את הסאקה בצורה רציפה, יציבה, ובמינימום משתנים, ומאפשר להתרכז אפילו יותר בפרטים הקטנים.
פרטים שכוללים את את הטכנולוגיות החדשניות ביותר שמיושמות במידה הנכונה ובמקומות הנכונים.
פרטים שכוללים שימוש בחומרים המשובחים ביותר כמו אורז והשמרים האידאלים.
דסאי סאקה מיוצר תוך שילוב מוקפד בין מסורת וטכנולגיות המתקדמות ביותר, שימוש בכלים עתיקים לצד ציוד חדשני.
דסאי סאקה הוא האיכות ולא הכמות – זה מתחיל באורז ברמה הגבוהה ביותר – Yamada Nishiki.
אח"כ משויף האורז ומוצאים את עטיפתו החיצונית (כ-50% מגרגר האורז).
ככל שמשייפים יותר, כך מוציאים מהגרגר את כל השומן והחלבון ומשאירים רק את העמילן שנמצא בגרעין האורז.
לאחר מכן האורז "מתבשל" במים נקיים מקומיים באווירה המבודדת של הרי Yamaguchi Prefecture.
במבשלת Asahi Shuzo מייצרים רק סאקה ברכמה הגבוהה ביותר – אולטרה פרמיום Junmai Daiginjo
יש מעט מאוד מבשלות בכל יפן שמתמחות בייצור סאקה רק בדרגה הזאת.