אצות קומבו Kelp מרישירי – 500 גרם

כל אצה מרישרי נבחרה בקפידה, כך שתהיה בעלת טעם עוצמתי.

מיועד להכנת ציר עם טעם עשיר.

איך להכין דאשי מאצות קומבו:

תהליך בישול איטי 
מרכיבים:
1 ליטר מים
10 גרם אצות
אופן ההכנה :
1) ממלאים את הקערה ב 1 ליטר מים קרים או בטמפרטורת חדר, מוסיפים 10 גרם אצות קומבו
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6-8 שעות
2)  מעבירים את המים והאצות שהושרו במקרר לסיר מחממים על אש נמוכה 60-70 מעלות לכ- 5 דקות (המטרה היא  לראות בועות קטנות נוצרות בתחתית הסיר)
* בשום אופן אין להביא את המים לרתיחה !
3) לאחר 5 דק מורידים מהאש ומעבירים את המים לקערה.
והדאשי מוכן !
תהליך בישול  מהיר:
מרכיבים:
1 ליטר מים
10 גרם אצות
אופן ההכנה :
1) ממלאים את הסיר ב- 1 ליטר מים בטמפרטורת החדר, מוסיפים 10 גרם אצות קומבו
2)  מחממים על אש נמוכה 60-70 מעלות לכ-10-20 דקות (המטרה היא  לראות בועות קטנות נוצרות בתחתית הסיר)
* בשום אופן אין להביא את המים לרתיחה !
3) לאחר כ- 12 דק מורידים מהאש ומעבירים את המים לקערה.
והדאשי מוכן !
ניתן לקצוץ את האצות ולהקפיץ עם סויה ומירין על מנת לקבל אצות קומבו מוקפצות הולך נפלא על אורז

724.00

בחזרה לקטגוריה