31.08.2023
הוראות הפעלה למכנות קרח לקקגורי של חברת SWAN
מדריך עבודה עם מכונת הקרח של SWAN והכנת קרח מושלם לקקגורי קינוח קרח יפני
- לפני השימוש יש להוריד את הסכין למצב 0 המצב הנמוך ביותר
- פותחים את המכסה ומכניסים את גוש הקרח
- ממקמים את קובית הקרח במרכז המכונה
- מורידים את גלגל השיניים לכיוון הקרח ומהדקים הייטב
- סוגרים את מכסה הבטיחות ומפעילים את מכונת הקרח
- נותנים לקרח להסתובב כמו סביבון כך שאין חיתוך בכלל ומוודאים שהקרח ממוקם במרכז במידה ולא חוזרים על סעיפים 3-6
- לאט לאט מרימים את הסכין כלפי מעלה עד ששומעים את רעש החיכוך עם קובית הקרח אך עדיין לא מגולף הקרח
- מסובבים בצורה עדינה את הסכין כלפי מעלה עד שהקרח מתחיל לפול בצורה של נוצות אנחנו רוצים לחתוך את הקרח הכי דק שאפשר !! על מנת לקבל את התוצאה הטובה ביותר
- במידה והקרח יורד מהר מדי סימן שהחיתוך גס מדי ויש להוריד את הסכין כלפי מטה
- שימו לב המפתח לקקגורי טוב הוא קרח גרוס דק דק דק כמו נוצה שנחתך בצורה איטית
הוראות הכנה:
- חותכים את הקרח הגרוס בצורת נוצה לקערה בצורה סיבובית מבחוץ לפנים עד להיווצרות הר של שלג
- מהדקים מעט את ההר לצורה כדורית על מנת שנוכל למזוגג את הסירופים והקרח לא ימס –
- שימו לב לא להדק יתר מדי ולדחוס את הקרח הוא צריך להיות אוורירי ויפה ובצורה של כדור שלג
- מוסיפים מעל את הסירופים על פי הטעם
- מוסיפים את התוספות ומגישים
- הקרח אוורירי ויפה ומקבל צורה של הר של כדור שלג ונותן תחושה של קינוח מהרי הפיגי
- ניתן לעשות קרח בסגנון קיוטו ולאחר שמוסיפים את הרטבים להוסיף שוב קרח ולייצר שכבות של קקגורי