29.07.2022
פוקי דג עם אורז קושיקארי
מרכיבים:
- סשימי טונה 100 גרם
- סלמון סשימי 100 גרם
- ½ אבוקדו
- רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות
- דאי דאי – 1 כף
- אורז – 1 כוס
- אצות נורי לקישוט
הוראות הכנה:.
מבשלים אורז לבן בסיר אורז חשמלי ( למתכון יש להיכנס לקישור הבא ” איך להכין אורז יפני” )
- חותכים טונה, סלמון ואבוקדו לקוביות.
- שמים את הכל בקערה,
- מתבלים עם הקוגי סויה והדאי דאי
- מחלקים את האורז ל 2 קערות ומעליהם מניחים את התערובת הדגים
- לבסוף יש להוסיף טעם אוממי ע”י הוספת אצות חתוכות לרצועות