14.01.2020
40 מ"ל יוזו ג'ין
10 מ"ל מיץ יוזו
5 מ"ל מיץ ליים
לקישוט:
חתיכה של קליפת יוזו
להכניס את כל הרכיבים ל"בוסטון" שייקר ולערבב.
למזוג לכוס קוקטייל ולקשט עם קליפת יוזו בקצה הכוס
מרכיבים: 30 מ"ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ"ל הינאטה ג'ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק וערבבו
לכתבה
קוקטייל מייטי וואיט מרכיבים 100 גרם אננס טרי 60 מ"ל סאקה שלג מושלם 30 מ"ל שוצו יסמין 30 מ"ל סירופ קוקוס 30 מ"ל מיץ אננס 15
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ"ל היביסקול
שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים. מרכיבים
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us