מתכון לשבו שבו ברוטב מרמלדה מיסו

מתכון לשבו שבו ברוטב מרמלדת מיסו

מרכיבים (2-3 מנות):

250 גרם בשר בקר (המיועד ל"שבו שבו")

50 גרם מיזונה (עלי חרדל יפני)

עגבניות שרי, לפי הצורך

בצל ירוק, לפי הצורך

1 כף מיסו

2 כפיות מרמלדה (ריבת הדרים)

1/2 כף מירין

הוראות הכנה:

הרתיחו סיר מים, ואז הכניסו את רצועות הבקר עד שרותח.

ברגע שרתח, הוציאו את הבקר וקררו במסננת.

חתכו את עלי החרדל היפני ואת עגבניות השרי והניחו על צלחת.

מעליהם הניחו את חתיכות הבקר.

ערבבו את המיסו, המרמלדה והמירין ושפכו מעל הבקר.

פזרו מעל בצל ירוק קצוץ.

בתיאבון!

 

המתכון תורגם מתוך אתר זה (במקור עם חזיר במקום בקר)

ניתן לרכוש אצלנו מיסו

נאנן דשי מיסו לבן nen Densho Miso