מתכון לעוף עם רוזמרין בקוג'י

עוף בקוג'י 2

מרכיבים (עבור 3-4 מנות):

380 גרם ירכי עוף

4 כפות נמה קוג'י

3 ענפי רוזמרין (2 להכנה, 1 לקישוט)

פלח לימון

כף שמן זית

הוראות הכנה:

חתכו את העוף לחתיכות קטנות.

עטפו את חתיכות העוף בקוג'י וענפי הרוזמרין, הכניסו לשקית והשאירו במקרר ל 6-8 שעות.

הוציאו מהמקרר ונגבו את הקוג'י מחתיכות העוף.

חממו שמן זית במחבת ובשלו את העוף בחום בינונית. התחילו עם הצד של העור.

לאחר ששני הצדדים הוזהבו, כסו במכסה והמשיכו לבשל.

כשמוכן, הניחו על צלחת וקשטו בפלח לימון וענף רוזמרין.

עוף בקוג'י