גבינת מוצרלה עם מיסו

גבינת מוצרלה עם מיסו

גבינת מוצרלה עם מיסו

(1-2 מנות)

מרכיבים:

100 גרם גבינת מוצרלה

50 גרם מיסו

1/2 כף מירין

(אפשר במקום: וואסבי, רוטב סויה, פלפל שחור)

הוראות הכנה:

לערבב את המיסו עם המירין. לשים בשקית עם רוכסן.

נגבו את המים מהגבינה עם נייר ניגוב והכניסו לשקית עם המיסו.

שימו לב שהמיסו מתפזר בצורה שווה בגבינה.

השאירו במקרר לפחות לשמונה שעות. אם אתם מעדיפים טעם עשיר יותר, השאירו ל 3-4 ימים.

הוציאו את הגבינה מהשקית. שטפו את המיסו ונגבו את המים מהגבינה עם נייר ניגוב.

חתכו לפרוסות ותיהנו 🙂

*ניתן גם לא לשטוף את המיסו מהגבינה

גבינת מוצרלה עם מיסו

המתכון תורגם מתוך האתר

נאנן דשי מיסו לבן nen Densho Miso