14.03.2019
גבינת מוצרלה עם מיסו

גבינת מוצרלה עם מיסו
(1-2 מנות)
מרכיבים:
100 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם מיסו
1/2 כף מירין
(אפשר במקום: וואסבי, רוטב סויה, פלפל שחור)
הוראות הכנה:
לערבב את המיסו עם המירין. לשים בשקית עם רוכסן.
נגבו את המים מהגבינה עם נייר ניגוב והכניסו לשקית עם המיסו.
שימו לב שהמיסו מתפזר בצורה שווה בגבינה.
השאירו במקרר לפחות לשמונה שעות. אם אתם מעדיפים טעם עשיר יותר, השאירו ל 3-4 ימים.
הוציאו את הגבינה מהשקית. שטפו את המיסו ונגבו את המים מהגבינה עם נייר ניגוב.
חתכו לפרוסות ותיהנו 🙂
*ניתן גם לא לשטוף את המיסו מהגבינה
המתכון תורגם מתוך האתר