איך להכין כדורי מיסו שהופכים למרק ברגע

מרק מכדורי מיסו

צילום תמונה ראשית: נורית פלד

כדורי מיסו שהופכים למרק ברגע

Misaki Tanida האחראית לפיתוח יחסי המסחר הבינלאומיים של חברת Horaiya הגיעה לישראל ישירות לאירוע הכתבים שערכנו אמש להשקת מוצרי הפרמיום של החברת בארץ. האירוע נערך במסעדת סלאס Selas של שף אור גינסברג.

Misaki Tanida Horaiya

באירוע לימדה Misaki את הכתבים איך להכין "כדורי מיסו" miso balls שבמגע עם מים רותחים הופכים למרק מיסו.

את הכדורים ניתן לשמור במקפיא למשך חודש.

מתכון לכדורי מיסו

מרכיבים:

(לכדור אחד. ניתן להכפיל לפני כמות הכדורים)

אופציה 1: כדור ממיסו לבן – 25 גרם מיסו לכדור

אופציה 2: כדור ממיסו אדום – 33 גרם מיסו לכדור

קורט אבקת דשי

מעט תרד קצוץ

מעט בצל ירוק קצוץ

מעט אצות וואקמה

מעט שומשום לבן

מעט שומשום שחור

הוראות הכנת כדור המיסו

לוקחים את כמות המיסו הדרושה לכדור ומערבבים עם הדשי.

יוצרים צורה של כדור ומגלגלים בתוספות (שומשום, תרד, בצל, וואקמה)

ניתן להשתמש בכדור באופן מיידי או להקפיא (עד חודש) ולהשתמש כשרוצים.

הוראות הכנת המרק

שמים את הכדור בקערית.

שופכים 330 מ"ל מים רותחים.

מערבבים.

בתיאבון!

מצרכים להכנת כדורי מיסו

Misaki Tanida Horaiya
הכנת כדורי מיסו
כדור מיסו מוכן
מרק מיסו מכדור מיסו

שותים מרק מיסו