מתכון למרק מיסו קלאסי עם טופו וירוקים

רכיבים:

4 כוסות ציר ירקות

אצת נורי מיובשת חתוכות לריבועים קטנים

3-4 כפות מיסו

1/2 כוס עלי מנגולד קצוצים

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ

1/4 כוס טופו חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

לחמם את ציר המרק בחום בינוני בתוך סיר

להוסיף את אצת הנורי ולחמם למשך 5-7 דקות

בינתיים לשים בקערית קטנה את המיסו ולהמיס עם מעט מים רותחים ולערבב

להוסיף לסיר את המנגולד, הבצל הקצוץ והטופו ולבשל חמש דקות נוספות

להוריד מהאש, להוסיף את המיסו המומס ולערבב

להגיש חם

תורגם מתוך האתר Minimalist Baker