מתכון לאסי מנגו עם אמאזאקה Amazake

מתכון לאסי מנגו עם אמזאקה Amazake

מרכיבים

(1-2 מנות)

150 מ"ל אמאזאקה Amazake

2 כפות יוגורט

1/2 מנגו (100 גרם), אפשר להשתמש בקפוא

הוראות הכנה

לערבב בבלנדר את האמאזאקה היוגורט והמנגו.

לרוויה!

 

המתכון מתוך האתר של HORAYA HONTEN

אמאזאקה הינו משקה יפני מסורתי. הוא מתוק וללא אלכוהול.

המשקה הינו חלק ממשפחת המזון אשר עשויה מקוז'י ומתבנית קוז'י.

אמאזאקה יכול לשמש כקינוח, חטיף, ממתיק טבעי, אוכל לתינוקות, רוטב לסלט או שייק.

אמאזאקה הינו משקה מזין מאוד. הוא מכין בתוכו ויטמין B1, B2, B6, חומצה פולית, סיבים דיאטתיים, אוליגוסאצ'אריד, ציאסטין, חומצת אמינו וגלוטמין. [5] הוא נחשב לעיתים קרובות כתרופה להאנגאובר.

מחוץ ליפן, המשקה נמכר לרוב בחנויות אוכל טבעי ברחבי ארצות הברית ואירופה בתור משקה וממתיק טבעי.

לפרטים נוספים הכנסו לכתבה: למה כדאי לכם לשתות אמאזאקה