25.12.2019
ארוחת אומקסה בליווי אלכוהול יפני במסעדת פריים

ארוחה במסעדת פריים
תאריך: 16.3.20
שעה: 20:00
לפרטים נוספים: 052-7727749
תפריט הארוחה
קבלת פנים: קוקטייל יוזו שפריץ המורכב מפוצ'י פוצי' – סאקה מבעבע ויוזו סאקה – ליקר הדרים יפני שופע ארומות.
מרק מיסו
יוגש לצד סאקה חם
מנות חלוקה לזוג
כיסוני אינארי – כיסוני טופו מטוגנים וממולאים בטרטר סלמון ודג לבן עונתי טריים, מיונז יפני, אספרגוס, אבוקדו, קוביות בצל סגול ובצל ירוק.
יוגש לצד שלג מושלם – סאקה ניגורי (לא מסונן).
קארין רול – רול אינסייד אאוט עם סלמון/דג לבן עונתי ומתובל בסויה מעושנת, אבוקדו, אספרגוס, בצל ירוק וכוסברה. טופינג של מיונז יפני צרוב עם מיסו וטוביקו וואסאבי.
ניגירי טוקיו – 3 יחידות ניגירי: סלמון טורו מוברש בפונזו צרוב וטופינג של חלפיניו כבוש, טונה אדומה מוברשת בסויה מעושנת וטופינג של סלסה יפנית, דג אמצ'י ברוטב טירדיטו צרוב וטופינג של בצל ירוק, צנונית וג'ינג'ר.
יוגשו לצד קיקוסוי פריחת הכריזנטמה – סאקה ג'ונמאי גינג'ו סופר פרימיום בעל יובש מעודן נעים.
סלט סביצ'ה טרי – קוביות סלמון, טונה אדומה ואמצ'י טריים, כוסברה, קוביות בצל סגול, קוביות מלפפון, מיקרו כוסברה ועגבניות שרי. המנה מלווה בטוסטונים בחמאת יוזו קושו ושום.
יוגש לצד שוהו – סאקה אולטרה פרימיום יבש ועשיר.
אוסוזוקורי – דג לבן עונתי פרוס דק עם טופינג בצל ירוק וצנונית מגורדת לצד רוטב רוטב פונזו וג'ינג'ר מגורד.
טרטר טונה אדומה – עם בצלצלי שאלוט קצוצים על אספרגוס ומלפפון ברוטב פונזו קושו וטופינג של אצות נורי קריספיות.
יוגשו בליווי סאקה דסאי 45 – סאקה אולטרה פרמיום בדרגת ג'ונמאי דאיגינג'ו.
קינוח לזוג ממבחר קינוחי המסעדה
תלווה בשיכר שזיפים בני קיקסוי – שיכר שזיפים פרימיום מבוסס על סאקה בדרגת ג'ונמאי גינג'ו, מכיל מעל 50% פרי, ללא תוספת סוכר.
*כולל שתיה קלה
*לא כולל שירות