מתכון לדג במירנדת מיסו

דג במירנדת מיסו

מרכיבים לשלוש מנות:

3 חתיכות דג לבן

30 גרם "קינזנג'י מיסו" (חיטה ברוטב מיסו)

30 גרם מיסו בהיר

30 מ"ל מירון או סאקה ג'ונמאי דאיגינג'ו

שמן זית

מרכיבים למרינדת מיסו

 

הוראות הכנה:

למרינדה: לערבב בקערה את המיסו, "קינזנג'י מיסו" והמירין/ סאקה

להשרות את הדג 4-5 שעות במרינדה

לטגן עם השמן בחום בינוני כאשר העור מופנה כלפי מעלה

להפוך את הדג לכסות עם מכסה ולחמם עוד 4.5 דקות על חום נמוך