Chinjaolose- צ’ינג’אולוסה

המצרכים (ל-2 אנשים)
סינטה בקר 100 גרם
רוטב סויה כף
סאקה כף
עמילן תפוחי אדמה כפית
פלפל שחור כפית
3 פלפלים ירוקים
B כף רוטב סויה
B 1/2 כפית סוכר
B 2 כפות מרק ציר עוף
B פלפל
ב עמילן תפוחי אדמה מומס במים
1/2 כף (מערבבים עמילן תפוחי אדמה ומים בחלקים שווים)
שמן שומשום טאיהאקו 2 כפות
שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף

איך מכינים?

שלב 1
חותכים את הבקר לרצועות ברוחב של כ-1 ס”מ. מתבלים עם כל מרכיבי A. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות יחד עם הבקר.

שלב 2
שלבו את מרכיבי B.

שלב 3
מחממים ווק על אש גבוהה, מוסיפים את שמן השומשום Taihaku ומטגנים תוך ערבוב את הבשר משלב 1.

שלב 4
כשהחלק הוורוד כמעט נעלם, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים.

שלב 5
מוסיפים את ②, מערבבים היטב ומטגנים תוך ערבוב כ-10 שניות.