פוקי טונה ואבוקדו

מרכיבים :

120 גרם טונה 
1/2 חתיכת אבוקדו 
שמן שומשום בקלייה כהה 
2 כפות רוטב סויה קוג’י 
1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 
1 כף דאובנג’יאנג (ממרח שעועית חריף)
קערת אורז מוכן 
1 עלה בצל ירוק (חתוך לחתיכות קטנות)

אופן ההכנה :

שלב 1
חותכים את הטונה והאבוקדו לקוביות.
שלב 2
מערבבים את
שמן שומשום
רוטב סויה
מירין
דאובנג’יאנג
בקערה, מוסיפים  את שלב ① ומערבבים.
שלב 3
שמים אורז בקערה, שמים עליו את שלב ② ומפזרים בצל ירוק.