מתכון למרמלדת מיסו

מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי

מרכיבים:

2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר
1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור
1/2 כוס סאקה לבישול
2 כפות מיסו בהיר

אופן הכנה:

מצמצמים את התפוז היוזו והסאקה לשליש
על אש נמוכה, 15דק
מוסיפים את המיסו, מערבבים היטב על חום נמוך עד הסמכה.

בתיאבון 🙂

הצעת הגשה – תמונות באדיבות עדי עזרא:

מתכון למרמלדת מיסומתכון למרמלדת מיסו

מתכון למרמלדת מיסו