21.02.2019
cherry orchard cocktail
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM
בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים’ היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש
הWA GIN נוצץ ומעדן את המתיקות של הדובדבנים, הסאקה וההיביסקוס נותנים את העומק והחמיצות לקוקטייל הנפלא והמעודן.
מרכיבים
- 40 מ”ל WA GIN
- 15 מ”ל שוהו סאקה
- 10 מ”ל ליקר HEBESS COOL
- 10 מ”ל ריבת דובדבנים
- 10 מ”ל לימון
אופן ההכנה:
שופכים את כל המרכיבים לשייקר מוסיפים קרח ומשקשקים.
מסננים סינון כפול, ומוזגים לכוס cup לקישוט נוסיף דובדבן.
הוראות הכנה לסירופ היביסקוס
2 גרם פרחי הִיבִּיסְקוּס 100 מ”ל מים רותחים 100 גרם סוכר
להכניס את כל המרכיבים לסיר להרתיח ולהמתין כ 5 דקות על אש קטנה עד לקבלת מרקם מלא