Yamato קוקטייל

Yamato

קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש

מרכיבים

  • 45 מ”ל שוצו העומד ברוח
  • 30 סירופ קסיס
  • 30 מ”ל לימון
  • 5   מ”ל סוכר
  • 7.5 מ”ל מונין אננס
  • 15 מ”ל  ריבת הדרים

אופן ההכנה:

  • כותשים את ההאננס
  • מוסיפים את ריבת ההדרים
  • מוזגים 30 מ”ל סירופ קסיס
  • מוזגים 45 מ”ל העומד ברוח
  • 30 מ”ל לימון
  •  מגישים לכוס לו בול שקוררה מראש
  • מקשטים בתפרחת נענע פירות יער וכמובן להגיש עם קש יפה