אקארי Akari

Akari

קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן  וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה

מרכיבים

אופן ההכנה:

  • כותשים את המשמשים ואת הצימוקים
  • סוחטים לימון טרי
  • מוזגים את 30 מ”ל שוצו העומד ברוח
  • מוזגים 30 מ”ל גוזן וויט שהושרה בתבלינים

 

כותשים את המשמשים ואת הצימוקים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • סוחטים לימון טרי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מוזגים את 30 מ”ל שוצו העומד ברוח

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מסננים סינון כפול ומגישים