23.06.2024
אצות וואקמה עם במבו שוט/ לבבות דקל מבושלים
מרכיבים:
קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו
פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל
1 כף רוטב למרק אודון
½ כפית סאקה לבישול
הוראות הכנה:
① ניתן להסיר את הריח של מי הבמבו שוט/ לבבות דקל ע”י השרייתם במים חמים מראש.
② שפכו 250 סמ”ק מים, רוטב למרק אודון וסאקה לבישול לסיר והרתיחו עד שהסיר מתחיל לבעבע, ואז הוסיפו במבוק שוט מבושלים חתוכים לחתיכות בגודל נגיסה/לבבות דקל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-5 דקות. כסו את הסיר, כדי שהטעם יספג ביתר קלות.
③ מוסיפים את אצות הוואקאמה ולאחר שהוואקמה מבושל, מכבים את האש.