חסר במלאי
אבקת דאשי צהוב – 18 שקיקים
אודות אבקת דאשי צהוב
אבקת דאשי משבבי בוניטו, אצות, פטריות שיטאקי מיובשות.
מאפשר הכנת ציר בוניטו בקלות. מתאים למרק מיסו, מרקים ומגוון תבשילים.
רכיבים:
שבבי טונה בוניטו (91%), אצת קלפ (7.5%), פטריות מיובשות.
מידע על אלרגנים מכיל: דגים.
איך לשמור:
לאחר פתיחה יש לשמור בקירור בטמפרטורה של 4˚C
תכולת המוצר
גודל המוצר : 18 שקיות של 7 גרם. תכולה: 126 גרם
לא כשר – ממרכיבים כשרים בלבד
מתכון להכנת דאשי בקלות:
מרכיבים:
* שקיק אבקת דאשי
* 500 מ”ל מים
הוראות הכנה:
1.ממלאים 500 מ”ל מים קרים בסיר
2. מוסיפים את שקיק הדאשי מבשלים על אש בינונית ומביאים לרתיחה
3. לאחר הרתיחה מבשלים במשך כ 5 דקות ומוציאים את שקית הדאשי
בתיאבון!