סלט ירקות כבוש עם חומץ

מרכיבים:

צנון 250 גרם
גזר 50 גרם
1 חתיכת יוזו
1 כפית מלח

מרכיבים לחומץ מעורב:

חומץ פוג’י אורז טהור 1 ו-1/2 כף
2 כפות סוכר
1/3 כפית מלח

הוראות הכנה:

1. חותכים את הצנון העגול לאורכים של 5 ס”מ מהקצה ומקלפים את העור. פורסים לאורך התבואה לפרוסות בגודל 3 מ”מ, ואז גורסים בצורה אנכית.
2. חותכים את הגזר באותו אופן כמו הצנון.
3. מפזרים מלח על צנון הדייקון והגזר.
4. מערבבים מרכיבי שלב 3 עם חומץ מעורב ומשאירים לזמן מה למיזוג הטעמים.
5. מסדרים את היוזו בצורה מאוזנת.