22.01.2023
טראפלס עם מאצ’ה
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב.
מרכיבים
1/2 כוס שקדים קלויים
1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני)
8 תמרים ללא גלעינים
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות אבקת מאצ’ה
קמצוץ מלח
מעט וניל
לטופינג: זרעי צ’יה, שבבי קקאו וקוקוס.
הוראות הכנה
לחלוט את התמרים במים רותחים במשך 20 דקות.
אח”כ לרסק בבלנדר למצב של “פירה” ולהניח בצד.
לרסק את השקדים עד שהם נהיים “משחה”. ניתן מראש להשתמש בחמאת שקדים במקום.
לערבב את פירה התמרים, חמאת השקדים ויתר המרכיבים עד למרקם חלק ויציב.
להכניס למקרר עד שמתקשה.
לקשט את הטראפלס עם התוספת הרצויה (זרע’י צ’יה, שבבי קקאו וקוקס).
ניתן לשמור עד שבועיים בקירור.