05.12.2022
מיסו פלפל גריל
מצרכים (ל-4 אנשים)
4 פלפלים (140 גרם)
1/2 חתיכת ג’ינג’ר (10 גרם)
5 עלי שיסו (5 גרם)
שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף
1/2 כף סוכר
3 כפות מיסו מעורב
איך מכינים?
שלב 1
מסירים את הגבעול מהפלפל הירוק, קורצים את הגרעינים וחותכים לשלישים לאורכו. קוצצים דק את עלי הג’ינג’ר והשיסו.
שלב 2
מוסיפים את הקויקוצ’י הטהור הדחוס לטיגון, מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים על אש בינונית עד לריח. מוסיפים את הפלפלים יחד עם הגרעינים ומטגנים אותם עד שהם מבושלים.