כופתאות מלפפון ועוף- מתכון קליל וטעים

כופתאות מלפפון ועוף
רכיבים:
מלפפון שניים
מלח 1 כפית
A רוטב סויה קוג׳י 1 כף
A חומץ 1/2 כף
A חנות שמן שומשום שמן צ’ילי 1 כפית
A שומשום קלוי לבן בינוני
עוף טחון 200 גרם
שמן שומשום טהור דחוס כהה 2 כפיות
30 דפי כופתאות

איך מכינים?

שלב 1 –
חותכים את המלפפון לחתיכות קטנות, מפזרים מלח, משאירים ל-5 דקות וסוחטים את המים. מכינים את הרוטב על ידי שילוב מרכיבי A.

שלב 2-
מוסיפים לעוף הטחון את המלפפונים משלב 1 ואת הקויקוצ’י הטהור הדחוס, מערבבים במהירות ועוטפים בעור העוף. (קפלו אותו לשניים והדביקו את שני הקצוות יחד.)

שלב 3-
מוסיפים את שלב ② למים רותחים ומרתיחים במשך 2 דקות, חושפים למי קרח ומסננים. יוצקים את הרוטב מ-שלב ①.