27.10.2022
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר
הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון-
[מרכיבים] (2 מנות)
אטריות אודון 200 גרם
בשר טחון 150 גרם
בוק צ’וי 2 גבעולים
[חומר תיבול בשר טחון]
רוטב שעועית 2 כפיות
שום מגורר 1 חתיכה
1 בצל קצוף
סויה קוג’י – 1 כף
סאקה – 2 כפות
סוכר- 1/2 כף
שמן שומשום 1 כף
[מרכיבים לרוטב]
חומץ 1 כף
רוטב סויה קוג’י 1 כף
בסיס מרק עוף 1/2 כפית
רוטב שעועית 1/2 כפית
שמן צ’ילי1/2 כף
פלפל סצ’ואן
הכנה-
שלב 1
מרתיחים את הבוק צ’וי וחותכים אותו לחתיכות קלות לאכילה.
מערבבים את כל המרכיבים לרוטב (מסומן ב- ★)
שלב 2
מחממים את שמן השומשום במחבת, מקפיצים את הבשר הטחון, השום והבצל הקצוץ
מתבלים ברוטב שעועית סינית ,סויה קוג’י ,סאקה וסוכר.
שלב 3
מרתיחים הרבה מים ומרתיחים את האטריות. כשהאטריות רותחות, שמים אותן במסננת ושוטפים במים קרים.
שלב 4
משלבים את כל המרכיבים בקערה ונהנים מארוחה יפנית מסורתית