כרוב מוקפץ עם רצועות סינטה וחלמון באמצע

מצרכים-

רבע כרוב חתוך לרצועות

200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות

1 כוס אורז

1 בצל קטן

1 כף שמן שומשום

2 כפות סוכר

2 כפות רוטב סויה

2 חלמונים מופרדים

בצל ירוק קצוץ לעיטור

חצי כפית שמן צ׳ילי

איך להכין?

חותכים את הכרוב לרצועות, מפזרים מלח משרים לכ-10 דק׳ לאחר מכן שוטפים וסוחטים.

במחבת בחום בינוני מטגנים בצל עם שמן שומשום, לאחר מכן מוסיפים את רצועות הסינטה ומקפיצים יחד, בהדרגה מוסיפים את הסוכר ורוטב הסויה. מורידים מהאש

בסיר נפרד מכינים את האורז עם מעט מלח וכוס וחצי מים.

מסדרים בקערה אורז, שכבת כרוב ורצועות סינטה.

עושים חור קטן באמצע ומניחים בתוכו את חלמון הביצה

מעטרים בבצל ירוק, ומפזרים טיפה שמן צ׳ילי מעט.