21.08.2018
קאמי קאזה
תיאור הקוקטייל
חמצמץ, מורכב ואגוזי
שיבולת שועל קלויה מעניקה טעמי פופקורן למשקה,בשילוב עם השמן סומסום
האיזון מרמז על ניואנסים אסייתיים עם אשלייה של עישון קל בריח
מרכיבים
45 מ”ל שוצ’ו העומד ברוח
15 מ”ל סירופ שיבולת שועל קלויה*
20 מ”ל בני קיקוסוי
20 מ”ל מיץ לימון
10 מ”ל חומץ אורז
2 טיפות של שמן סומסום
אופן ההכנה
מנערים הכל עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשנד עם קרח, מקשטים בנענע טריה
הכנות מיוחדות
*סירופ שיבולת שועל קלויה: קולים 2 כפות של שיבולת שועל על מחבת עד שהארומות עולות ומבשלים עם ליטר מים וקילו סוכר עד לרתיחה.