סלט בקר פריף  – מסעדת טופולופומפו

השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה

וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה …..

היי אבי ספר לנו על מסעדת טופולופומפו :

מסעדת טומפולופומפו מתמחה בבישול  אש בצורות שונות  אש חמה, אש קרה,  וכמובן בעשן במגוון טכניקות שונות

מהיכן אתה שואף את ההשראה ?

תכניקות הבישול שרורות ממדבחים עתיקים , ומטבחים ישנים של מאות שנים

ולמעשה התכניקות שייצרנו במסעדה הם אותם תכניקות שליקטנו באסיה ואותם אנחנו מגישים בצורה אולטרה מודרנית

אז מה נטעם היום :

היום נטעם סלט בקר פריף

זה אחד הסלטים / מנות הכי פופולריות במסעדה  שזכו להצלחה בארץ ובחול  וכמו כן זו המנה הכי מצולמת שלנו …

עם מנגו של חורף פמלו מנטה קמבודית והמון דברים שעושים שמח בפה

ומה נשתה לצד המנה ?

לצד המנה נשתה בורן גולד

הוא יתאים בצורה מושלמת למטבח האש ולמנת הבקר יש בו מתיקות עדינה שתשלים את החוויה

כמובן שנרצה להתאם סאקה איכותי לצד המנה הוא יתחבר בצורה נפלאה למטבח האש .

 

 

 

 

 

 

כ