סביצ׳ה דג ים עם ירקות ויוזו

מרכיבים:

200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק)
1 מיץ ליים (וקליפה)
10 מ”ל שמן שומשום
15 מ”ל מיץ יוזו
1 כפית. שומשום (שחור ולבן)
25 מ”ל רוטב מתוק
1 מיץ ליים (בלבד)
3 עלי כוסברה (מיקרו)
3 עלים (אמרנט אדום)
1 כפית. שומשום קלוי (מעורב שחור ולבן)
3 צנוניות (פרוסות)
2 בייבי גזרים (פרוסים)
25 גרם סוכר דק
50 מ”ל חומץ יין לבן
1 קורט מלח
3 חלמונים
1 כף חרדל דיז’ון
1 כף יוזו
200 מ”ל שמן

הוראות הכנה:

מחממים את חומץ הסוכר והמלח, מוסיפים את הירקות ומסירים מהאש.

מטגנים את הביצים והחרדל במעבד מזון, מוסיפים לאט את השמן והיוזו. מניחים לתוך בקבוק לוחץ.

מקציפים יחד את חומרי הרוטב.

מעלים את הדג לצלחות, מטפטפים מעל רוטב, מנוקדים במאיו, מפזרים מעל שומשום, מעלים עשבי תיבול.