נאבה עם קציצות עוף

מרכיבים:

7 כפות קיוטו שירודשי

1 חבילה דאשי אדום

1 ליטר מים

1/4 כרוב סיני (חתוך לחתיכות של 5 ס”מ)

1/4 גזר (חתוך לרצועות)

פטריות

150 גרם טופו

1/2 צרור מיזונה (חתוך ברוחב של כ-5 ס”מ)

1/2 דף  טופו מטוגן (חתוך לרצועות)

20 גרם ג’נג’ר (מגורר)

שן שום (מגוררת)

מעט פלפל

200 גרם עוף טחון

80 גרם טופו (סחוט)

אופן ההכנה:

לקציצות:

שמים בקערה את הבשר הטחון, הטופו הסחוט, כף שירו דאשי ומעט פלפל

מערבבים ומכינים ומכינים את צורת הקציצות

בסיר שמים את המים, 1 חבילה אבקת דאשי אדום, 6 כפות שירו דאשי, ג’ינג’ר מגורד ומעט פלפל ומביאים לרתיחה

ברגע שרותח, מכניסים לסיר את הקציצות

אחרי שהקציצות מתבשלות, מוסיפים את הירקות לקצת בישול ולבסוף מוסיפים את השום