20.08.2024
נאבה עם קציצות עוף
מרכיבים:
7 כפות קיוטו שירודשי
1 חבילה דאשי אדום
1 ליטר מים
1/4 כרוב סיני (חתוך לחתיכות של 5 ס”מ)
1/4 גזר (חתוך לרצועות)
פטריות
150 גרם טופו
1/2 צרור מיזונה (חתוך ברוחב של כ-5 ס”מ)
1/2 דף טופו מטוגן (חתוך לרצועות)
20 גרם ג’נג’ר (מגורר)
שן שום (מגוררת)
מעט פלפל
200 גרם עוף טחון
80 גרם טופו (סחוט)
אופן ההכנה:
לקציצות:
שמים בקערה את הבשר הטחון, הטופו הסחוט, כף שירו דאשי ומעט פלפל
מערבבים ומכינים ומכינים את צורת הקציצות
בסיר שמים את המים, 1 חבילה אבקת דאשי אדום, 6 כפות שירו דאשי, ג’ינג’ר מגורד ומעט פלפל ומביאים לרתיחה
ברגע שרותח, מכניסים לסיר את הקציצות
אחרי שהקציצות מתבשלות, מוסיפים את הירקות לקצת בישול ולבסוף מוסיפים את השום