06.11.2018
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו
מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל
“איזקיה זה הרבה מנות קטות והרבה אלקוהול ” כך מלמד אותנו אקי
בחרתי להכין מנה אוטנטית מהבית “סמישו קרודאי טאטקי” או בעברית – טרטר דניס
הרכיבים:
- דניס
- אבוקדו,
- מיסו לבן (יפן),
- מיץ יוזו (יפן),
- ג’ינג’ר.
- ארשיסו ( סומסום )
אופן ההכנה:
קוצצים דניס דק דק דק ….
חותכים אבוקדו לקוביות
מוסיפים רוטב מיסו לבן
ונגיעה של ארשיסו ( סומסום )
אני ממצליץ להגיש את המנה עם סאקה גוזן פינק משקה יפני מסורתי של יפן המשקה על בסיס אורז
גוזן פינק יתאים במיוחד לטרטר דניס מאחר והוא סאקה חצי יבש ויתן חוויה ייחודית לאוכל היפני