הזמנה לסדנת טמפורה והשקת מוצרי Wa Panco בדוכן של ימה וקדמה בשוק הנמל בת”א

בסדנה נלמד איך להכין בלילה מושלמת לטמפורה

באילו ירקות ודגים כדאי להשתמש

איך מטגנים טמפורה לקבלת מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים

אילו רטבים משתדכים נהדר עם טמפורה

ונטעם את הטמפורה עם “פירורי הלחם” מקמח אורז של חברת Wa Panco

הסדנה פתוחה לקהל הרחב ללא עלות

מיקום: הדוכן היפני של ימה וקדמה בשוק הנמל בת”א

שעה:

ניתן יהיה לרכוש במקום את הערכה המושלמת להכנת טמפורה