אטריות אודון ברוטב גבינות חריף

מרכיבים:

חבילת אטריות אודון

3 שיני שום קצוצות

1 כוס שמנת מתוקה

1 כף שמן צ’ילי 

1 כף סוכר

מלח אם צריך

2 פרוסות גבינת ג’דר

1/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת

אצות צלויות לקישוט

בצל ירוק לקישוט

 

הוראות הכנה:

מרתיחים את אטריות האודון ומסננים.

לטגן שום קצוץ על אש בינונית כמה דקות, להקפיד לא להישרף.

מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. ברגע שמתחיל לבעבע, מוסיפים שמן צ’ילי ומערבבים.

מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את הגבינות. מערבבים עד שהגבינות נמסות.

מוסיפים סוכר ומערבבים. טועמים לתיבול, מוסיפים קורט מלח אם צריך.

מוסיפים אודון ומצפים את האטריות ברוטב.

מגישים ומקשטים באצות צלויות ובצל ירוק.