איך לבשל איטריות אינאניו אודון

איך לבשל את אטריות האודון
1) הביאו מים לרתיחה
 ליטר מים  אחד על כל 80-100 גרם אודון
המתינו עד שהמים ירתחו
2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות האודום ( 80-100 גרם)
3) יש לערבב בכל עט בזמן הרתיחה על מנת שהאיטריות לא ידבקו לסיר ואחת לשניה
4) מרתיחים את האודון  עד שהם חלבים ושקופים
ראו המלצה על פי המדריך :
* אודון 3 דק
*הימוגי 2 דק
* סומן דקה וחצי
* אטריות 4-5 דק
5) לאחר כ 3 דק יש לשפוך במסננת ולקרר ע”י מים קרים
חם או קר
* לאטריות חמות לאחר השטיפה יש לחמם את האטריות פעם נוספת
* לאטריות קרות – מומלץ להכין מראש מיי קרח  על מנת להנות מהטעם הטוב ביותר
6) הגישו את האודון
בהתאם לעונה, הוסיפו תבלינים לטעמכם ותהנו עם אטריות חמות, אטריות קרות וצוקמן. אנו ממליצים על בצל ירוק, שיחימי, אצות, שומשום וג’ינג’ר יפני כתבלינים.