חזה הודו ובצל מוקפצים במיסו סויה ודאשי

הוראות הכנה:

חותכים חזה עוף או הודו לפיסות קטנות.
משרים במיסו בהיר, סויה, שמן זית, דאשי ודבש. חותכים חצי בצל ומערבבים פנימה.
אפשר להשאיר את זה מ-15 דקות עד יממה במקרר אם יש לכם סבלנות/ זמן כדי שהטעמים ייספגו .
לי בד"כ את שניהם אז זה נח עד שאני מכין את המטבח להקפצה, שם סיר אורז וכו'.
מחממים שמן רדיך במחבת. קוצצים פנימה בצל/חצי, לפי הגודל והטעם.
כשמשחים, מוסיפים כף דאשי ומערבבים.
מיד מכניסים את ההודו/עוף ללא המרינדה ומקפיצים עד שזה מוכן.
אפשר להזליף מעט דבש וגם רבע כוס מים, לכבות את האש ולערבב.
מגישים על אורז לבן מכל סוג שאתם אוהבים, חמים וטעים.
אפשר לבזוק מעל בצל ירוק קצוץ ושומשום לבן/שחור קלוי.
המתכון באדיבות עודד סורוקה