18.08.2019
סטייק כרוב במיסו סויה ודאשי

הוראות הכנה:
1. פורסים כרוב לעיגולים בעובי שלא מתפרק.
2. מורחים כל צד במיסו בהיר
3. בוזקים על הכל אבקת דאשי בכמות לפי הטעם וגם מעט סויה.
4. מחממים שמן (קנולה או מה שאתם רגילים) במחבת ומטגנים כדקותיים מכל צד, עד שמשחים קלות.
בשלב זה אפשר לבזוק עוד קצת דאשי.
5. מפזרים מעל הכל כף מים, כדי לעזור להמיס התבלינים ולהחדירם לתוך הכרוב, וזה יהפוך את הכל לצבע אחיד וחום.
6. מעבירים לצלחת לא שטוחה ומוזגים את הנוזלים שבסיר על הכרוב.
* הצעת הגשה (רק אם יש נגישות לזה) לפזר שבבי דג בוניטו (קאטסואובושי) לבזוק מלמעלה שומשום שחור קלוי ובצל ירוק קצוץ.
המתכון באדיבות עודד סורוקה