18.01.2021
פטריות שיטאקי ועוף במחבת

מרכיבים:
300 גרם כרעיים.
2 כפות מלח להוצאת טעמי העוף
1/2-1 כף מלח לתיבול
שמן צמחי
פלפל שחור
הוראות הכנה:
להשרות את הפטריות ולחתוך לפרוסות
לחתוך את העוף לחתיכות בגודל ביס ולעסות את החתיכות עם שתי כפות מלח.
לשים בצד לעשר דקות.
לשטוף את המלח מהעוף ולייבש עם מגבת נייר.
להוסיף לעוף מלח ופלפל שחור לתיבול, להוסיף את הפטריות ולהניח בצד למשך עשר דקות כדי שהטעמים יתערבבו.
להרתיח שמן צמחי ולטגן את העוף והפטריות.
קודם להוציא את הפטריות, ברגע שנראות מבושלות משני הצדדים.
ברגע שהעור של העוף נראה קריספי, להוריד מהאש ולהגיש את הפטריות.