סדנאות אלכוהול יפני לקבוצות ולחברות

סדנת סאקה

בואו לגלות את תרבות יפן וליהנות מערב משכר חושים.

סדנאות אלכוהול יפני הכוללות: סאקה, שוצ'ו ומגוון תזקיקים יפנים מרתקים.

אלכוהול יפני בכלל וסאקה בפרט, הוא חגיגה. חגיגת טעמים מורכבים אבל לא רק, אלו משקאות שזורמים אל תוך נימי התרבות היפנית, זה המשקה שזוג שותה בזמן חתונתו, זה המשקה שחביות אדירות שלו נפתחות בפסטיבלים של דת השינטו.

סדנת סאקה

אלכוהול יפני מלווה אוכל ומחמיא לו.

בסדנת טעימות של אלכוהול יפני איכותי נחשף הן לטעמים והן להקשר התרבותי של המשקה, לצד טרמינולוגיה והבנת תהליך היצור (המורכב), נלווה את הסדנה בסיפורי זן בודהיסטים ופניני תרבות נוספים.

הסדנה מתאימה כאירוע חברתי או סדנת צוות/הנהלה.

לטוענים שהם טעמו אלכוהול יפני ולא התחברו…יתכן שלא טעמתם אלכוהול יפני עילי,

מוזמנים לנסות.

הסדנה יכולה להיות פרונטלית או דרך הזום (אנחנו נספק את המשקאות לטעימה למשתתפים לפני הסדנה).

להזמנת סדנה ולפרטים נוספים פנו אלינו באי-מייל: market@yamavakema.co.il

בין המשקאות שנטעם בסדנה:

ניגורי סאקה:

השלג המושלם ; פוצי פוצי – סאקה מבעבע

סאקה ג'ונמאי גינג'ו:
קיקוסי גינג'וג'וזן פינקמאסקורה

סאקה ג'ונמאי דאיגינג'ו:
סאקאמיטוקסאן

ליקרים:
יוזו סאקה ; שיכר שזיפים בני קיקוסי

שוצ'ו:

שירה בעצי הדקלים

מעביר הסדנה: רז שרבליס, אנתרופולוג של אוכל, מדריך ותיק ליפן ומי שהוביל את אהרוני וגידי ב'מסע המופלא' שלהם ביפן בשני הפרקים.

רז שרבליס סדנת סאקה

רז שרבליס סדנת סאקה

סדנת סאקה