בטטה ואגוזים בשמן שומשום

בטטה ואגוזים בשמן שומשום

מרכיבים:

4 בטטות בגודל בינוני

20 גרם אגוזי קשיו (כ-15 יחידות)

20 גרם אגוזי מלך (כ-11 יחידות)

20 גרם שקדים פרוסים

מעט פטרוזיליה

2 כפות שמן שומשום קלוי

2 כפות גרגירי שומשום

קורט מלח

קורט איצ'ימי טוגראשי (צ'ילי יפני)

הוראות הכנה:

לפרוס את הבטטות לטבעות בעובי 1 ס"מ ולאדות אותם במשך 8-10 דקות.

לחתוך את אגוזי הקשיו ואגוזי המלך לחתיכות קטנות.

לקצוץ את הפטרוזיליה.

להוסיף שמן שומשום קלוי למחבת ולחמם, להוסיף את הבטטות למחבת.

לפני שהבטטות משחימות, להוסיף את השקדים הפרוסים וגרגירי השומשום ולבשל עד שנהיים קראנצ'ים.

להניח על צלחת, להוסיף את האגוזים ולעטר עם הפטרוזיליה.