מרכיבים: 3 כוסות אורז כל כוס 180 גרם 540 גרם אורז קושיהיקארי מים – 540 מ"ל מים קרים הוראות הכנה: יש לפתוח את האורז לקערה גדולה למלא
קרא עוד
מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: ½ כפית סוכר כפית ג'ינג'ר קלוף מגורר דק 2 כפות חומץ אורז לא מתובל, מחולק 2 מלפפונים פרסיים, פרוסים דק מלח כשר 3 חתיכות בצל ירוק 1 כף רוטב
מרכיבים: תרד (בערך 1 צרור), קצוץ 3 קומבו מיובש בגודל 6×4 אינץ' 6 כוסות ציר עוף תוצרת בית או קנייה בחנות דל נתרן 1 כוס פתיתי בוניטו 2 כפות
מרכיבים: אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך. הוראות הכנה: שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה:
מרכיבים: חזה עוף 400 גרם. מירין 2 כפות רוטב סויה 2 כפות. סוכר כף אחת. הוראות הכנה: שלב 1: מטגנים את שני הצדדים של חזה העוף במחבת. שלב 2: מערבבים
מרכיבים: 3 כוסות אורז 4 יריעות אצות קלויות חומץ מעורב לסושי חומץ אורז איו ג׳וזו 70 cc 2 ו-1/2 כפות סוכר 2 כפיות מלח 4 עד 5 פטריות שיטאקי מיובשות
מרכיבים: חזה עוף (כ-250 גרם) כמות מתאימה של מלח כמות מתאימה של סאקה בצל ירוק 7 ס"מ תיבול משולב פוג'י אורז חום חומץ שחור או אורז טהור חומץ
מרכיבים: בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם ברדוק 130 גרם גזר 60 גרם פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות 1 כף שמן סלט לתיבול משולב חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף 2
מרכיבים: צנון 250 גרם גזר 50 גרם 1 חתיכת יוזו 1 כפית מלח מרכיבים לחומץ מעורב: חומץ פוג'י אורז טהור 1 ו-1/2 כף 2 כפות סוכר 1/3 כפית מלח הוראות
רכיבים: A שומשום לבן 20 גרם A אגוזי קשיו 10 גרם A אגוזי מלך 10 גרם B שוקולד לבן 200 גרם B קרם ערמונים 200 גרם B שמנת פרש 50 cc B משחת שומשום
רכיבים: בצל ארוך 1/4 חתיכה ג'ינג'ר 10 גרם משחת שומשום עשירה וריחנית לבנה 2 כפות חומץ 2 כפות A רוטב סויה 1.5 כף סוכר 1/2 כף A קצת פלפל צ'ילי טופו
רכיבים: עגבנייה 2 יח׳ 3 יח׳ בצל ירוק ברוקולי 1/2 משחת שומשום לבנה בעלת גוף מלא וריחנית 1 כף שמן שומשום טאיקו 1 כף רוטב סויה קליל 1 כף חומץ 1 כף
רכיבים: צלי בקר 400 גרם (אייצ'בון וכו') מלח 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל 1/2 כפית בצל 1/2 חתיכה שמן שומשום טאיקו 2 כפות B רוטב סויה 100 מ"ל B
המצרכים (ל-2 אנשים) סינטה בקר 100 גרם רוטב סויה כף סאקה כף עמילן תפוחי אדמה כפית פלפל שחור כפית 3 פלפלים ירוקים B כף רוטב סויה B 1/2 כפית סוכר B
מצרכים (ל-4 אנשים) 4 פלפלים (140 גרם) 1/2 חתיכת ג'ינג'ר (10 גרם) 5 עלי שיסו (5 גרם) שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף 1/2 כף סוכר 3 כפות מיסו
מצרכים (ל-4 אנשים) בצל ירוק ארוך 10 ס"מ חתיכה אחת של ג'ינג'ר (10 גרם) שן שום (10 גרם) 200 גרם (שקית אחת) של נבטי שעועית 1 מלפפון שמן שומשום
כופתאות מלפפון ועוף רכיבים: מלפפון שניים מלח 1 כפית A רוטב סויה קוג׳י 1 כף A חומץ 1/2 כף A חנות שמן שומשום שמן צ'ילי 1 כפית A שומשום קלוי לבן
סלמון אבוקדו פוקי בול רכיבים: 180 גרם אורז סושי אקיטה קומצי 3 כפות חומץ אורז איו גוזו 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח דק 30 מ״ל סירופ מייפל 1 כפית שמן
סלט מלפפונים קייצי וקליל להכנה מה צריך? 2-3 מלפפונים 2 כפות מים כפית מלח 2 כפות חומץ אורז 2 כפות רוטב סויה כף סוכר שומשום לקישוט איך מכינים?
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
רכיבים: 1 שקית נמה קוג'י (300 גרם) 75 גרם מלח 375 מ"ל מים חמים (50 מעלות צלזיוס) הוראות הכנה: לחמם מים עד שעוברים את ה-40 מעלות. להוסיף את
מרכיבים: *ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם *מלח *פלפל לבן *ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית. *עמילן תירס 1/4 כוס *ביצה אחת *1 כוס WAPANKO *אבקת שום 1/2 כפית.
מרכיבים: פירות ים / דגים חיים שרימפס
אורזצ2 כוסות חומץ סושי 4-5 כפות. סלמון 130 גרם חסה 2 עלים אבוקדו 1/2 מלפפון 1 אצות בגריל 2 דפים מיונז רצועות מוצרלה WAPANKO 1 כוס איך מכינים?
מרכיבים להכנת המנה- * בשר סויה טחון 100 גרם * שמן זית 2 כפות *מלח 1/2 כפית *פלפל שחור 1/2 כפית *קורט אגוז מוסקט * פלפל צ'ילי * בצל 50 גרם * תפוחי
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי מצרכים (ל-2 אנשים) * אטריות אודון * 200 גרם (1
מנת "צוקמן" tsukemen יפנית | מתובלת וטעימה במיוחד [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם ( 1 חבילה ) מלפפון אחד נבטי שעועית 1/2
אודון כארוחת בוקר יפנית קערת אודון בהשראת מנות האטריות העדינות המוגשות לעתים קרובות כארוחה הראשונה של היום ביפן. מרק קל ומלוח של דאשי, רוטב סויה
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ"ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח' גזר 1/2 1/2 קוניאקו
מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג'י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף דאובנג'יאנג (ממרח
הווסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים, מכונה גם "חזרת יפנית" ונמצא בשימוש נרחב במטבח היפני. הצמח כולו ניתן לאכילה, מהגזע ועד הגבעולים, העלים
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
קערית יוגורט מאצ'ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ'ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ'ויה ופשתן. זרזיף דבש מקומי
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה 50 מ"ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח תפוחי
השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה ….. היי אבי ספר לנו על מסעדת
השף יאמה סאן מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון" מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית רכיבים: מלפפון דג טונה דג סלמון טוביקו טקוואן איקורה
בורי קאמה ניצקה הינה המנה מסורתית שמוגשת לקיסר יפן היום נגיש את המה בצורה מסורטית לצד סאקה גוזן וויט גונמאי גינגו סאקה יבש שישתלב הצורה מושלמת
השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל" מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית שמי
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל "איזקיה זה הרבה
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?